Hovago's & Houwaert's Boxers

Officially FCI registered kennel since 1988               Kees & Kamila van Gorp tel: + 31 6 547 165 56

Onze kennel biedt u de mogelijkheid om informatie in te winnen over bij ons verwachte pups. U dient zich wel te realiseren dat een goede met zorg geselecteerde pup niet zomaar te koop is. Wij fokken en verkopen uitsluitend pups van gecontroleerde dieren. Denkt u eens aan gedragstesten, HD, Pra/cat en hartziektes waarop de ouderdieren veelal compleet getest zijn. Natuurlijk beseffen wij ons dat ook de ingezette reuen uit geteste lijnen komen.

Met grote nadruk willen wij er op wijzen dat we uitsluitend honden die conform de reglementering van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, of bij een FCI erkende aangesloten of door de FCI erkende organisatie, op de site zullen vermelden.

Ook dient u te weten dat de reglementen (in Nederland) nog steeds zo zijn dat hond met stamboom gekoppeld aan een hond met stamboom in de meeste gevallen pups met stambomen kan geven. Een stamboom is dus géén garantiebewijs voor een goede gezonde en karaktervolle hond. Informeer en vraag zoveel mogelijk na om te kunnen vergelijken en bestuderen waar en van wie u een pup wenst.

Het is mogelijk dat u op deze site pups en of honden aantreft die gecoupeerd zijn. De gecoupeerde pups komen uit landen waar dit is toegestaan of destijds was toegestaan. Wij begrijpen dat dit voor een aantal boxerliefhebbers een gevoelig onderwerp is, maar willen ons echter ons niet mengen in discussies betreft het couperen. De echte rasliefhebbers weten dat dit tot vervelende ruzies en meningsverschillen kan leiden.

Het is voor een ieder mogelijk om via de erkende rasvereniging Boxer Vrienden Nederland) , of via de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, verdere informatie te krijgen over de exacte reglementering betreffende de fokkerij. Voor de Poolse liefhebbers geld dat zij ook naar hun kennelklub kunnen voor informatie.

kinderboerderij 04pup hoofd kleintina met pups